lördag 14 maj 2011

Poncho i Alpaca

Den här ponchon påbörjade jag för ett år sedan ungefär. Varför är det så att man ofta blir nästan färdig, men inte helt? Eller så är det för mig i alla fall.

Tyvärr gör fotona inte riktigt färgerna rättvisa. Ytterligare en bild, samt mönster, hittar ni här.

DSC_0921

DSC_0919

Låt oss presentera:

hjärtekatten Fia. Fia är en glad katt som älskar att ligga i solen och bara njuta av livet. Därför hoppas hon på bättre väder i morgon, idag har det varit alldeles för blött. Det krävdes en bra stunds övertalning innan hon gick med på att sätta tassarna utanför dörren och klättra upp på räcket för att låta sig fotograferas.


DSC_0911           DSC_0913

Fia är min första amigurumi och det tog några försök att få allt rätt. Men det var roligt! Jag har redan börjat på nästa.

Något nytt

Intresset att skapa något med händerna har nog alltid funnits. Det var många år sedan jag första gången höll i en virknål eller ett par stickor. Uttrycken och materialen har varierat över tid, men något litet projekt har nog alltid varit på gång. Ibland står kreativiteten i full blom, andra gånger ligger den i träda.

Inspiration har jag ofta hittat på nätet, bland annat i olika bloggar. Jag bloggar själv sedan tidigare här, men vill nu prova på att ge kreativiteten en alldeles egen sida. Jag hoppas att du hittar något som inspirerar dig.

Välkommen hit!